Skip isi
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan

MIXVAL MV1 Single Pocket Mixed Money Counter

  290 Ulasan
sale
Rega asli $ 999.00
Saiki rega $ 799.00
SKU MV1

Campuran Denomination Bill Counting

Nggawe dhuwit campuran gampang karo MV1 saka MIXVAL. Mesin pancacahan iki wis diisi karo telung mata uang sing beda, kalebu USD (Dolar AS), CAD (Dolar Kanada), lan MXN (Peso Meksiko). Kajaba iku, mata uang donya pesenan khusus uga kasedhiya kanthi panyuwunan. Counter tagihan desktop sing kuat iki nduweni teknologi CIS dual sing bakal cepet ngurutake tumpukan denominasi tagihan campuran lan nampilake total nilai final ing tampilan sing gampang diwaca. Iku mlaku ing kacepetan nyengsemaken nganti 1,200 tagihan saben menit, supaya sampeyan bisa nglampahi wektu kurang pancacahan, lan wektu liyane kanggo tugas liyane. Kanthi MV1 Mixed Money Counter, akurasi lan proteksi palsu dijamin karo deteksi UV, MG, IR, lan CIS. MIXVAL duwe mburi kanthi garansi pabrikan winates telung taun. Ngitung tumpukan tagihan ora tau segampang, efisien, lan irit -- tuku mesin ngitung tagihan MIXVAL MV1 kanthi online saiki.

Description

Minangka pungkasan dina nyedhaki, uga tugas looming kanggo ngetung metu awis dina. Kanthi MIXVAL MV1 Mixed Money Counter sampeyan bisa ngilangi stres sing ana gandhengane karo pancacahan, ngetang maneh nalika sampeyan bingung, lan ngetung maneh kanggo konfirmasi akurasi. Cukup pop tumpukan tagihan menyang hopper ndhuwur lan bakal kanthi otomatis penggemar liwat tagihan, nyebarke ing ngisor iki ing tumpukan rapi lan nampilake count final ing ngarep mesin. Sistem pancacahan dhuwit tingkat entri iki bakal mbayar kanthi cepet, ningkatake efisiensi urip saben dina, nalika menehi rasa lega lan kapercayan babagan akurasi lan safety unit kasebut. MIXVAL MV1 Mixed Money Counter bisa nangani kabeh kabutuhan awis sampeyan.

Produsen-Digawe

Klebu karo tuku counter tagihan model MV1 yaiku garansi winates pabrikan telung (3) taun kanggo menehi katentreman yen mesin sampeyan bakal terus mlaku kanthi lancar nalika bisnis sampeyan tuwuh. MIXVAL minangka perusahaan AS sing adhedhasar ing Los Angeles lan ana ing kene kanggo ndhukung sampeyan lan tuku.

Deteksi Bill otomatis

Tumpukan tagihan sing dicampur karo lima, puluh, atusan, lan tagihan liyane ora ana masalah karo counter tagihan MV1. Iku kanthi otomatis ndeteksi nilai tagihan lan kanthi nambahake bebarengan, nampilake nilai total lan jumlah bêsik diitung.

Deteksi Palsu Sekawan Langkah

MV1 saka MIXVAL nduweni proses deteksi palsu papat sing kalebu sinar ultraviolet UV, verifikasi tinta magnetik MG, deteksi inframerah IR, lan sensor gambar kontak CIS. Pangolahan iki dileksanakake tanpa kalem mudhun kacepetan roto, lan tetep operasi sepi.

Pangolahan Cepet

MIXVAL MV1 nduweni telung mode count sing nyedhiyakake kecepatan sing beda-beda, yaiku 800, 1,000, utawa 1,200 tagihan saben menit. Nalika disetel menyang mode campuran, bakal mbukak kanthi kacepetan 800 tagihan saben menit. Hopper ndhuwur bakal nampung nganti 300 tagihan sekaligus. Tagihan kasebut bisa dicampur ing denominasi apa wae ing mata uang sing padha. Stacker ing ngarep ngisor mesin lan bakal terus minangka akeh minangka 200 tagihan ing wektu ing resik, tumpukan kothak. Nawakake terus dipakani supaya sampeyan bisa terus nambah tagihan kanggo hopper ndhuwur minangka counts, njabut saka tray metu nalika sampeyan lunga, nganti proyek rampung.

Serial Number Scanning

Counter dhuwit MV1 nduweni fitur pemindaian nomer serial kanggo maca nomer unik sing diwenehake kanggo saben tagihan, supaya sampeyan duwe cathetan yen ana jejak audit sing dibutuhake. Bisa nransfer laporan pancacahan menyang PC lan bisa disambungake menyang Printer Thermal MVPR1 opsional (didol kanthi kapisah) kanggo nyithak laporan rinci.

Nggawa karo Sampeyan

Kompak lan entheng, MV1 gampang mobile, ukurane mung 13.8" x 13.4" x 12.9" lan bobote kira-kira 18 lbs. Iki nduweni sumber daya 100-240V AC standar lan gampang dipindhah menyang lan saka macem-macem lokasi. Nggawa penak saka counter tagihan otomatis ngendi wae sing perlu.

Fitur stand-out:

  • Terjangkau tanpa ngorbanake kualitas
  • Sampurna kanggo ngitung dhuwit
  • Tagihan campuran ditampa
  • Tagihan cepet nganti 1,200 saben menit
  • Gampang digunakake kanthi kontrol lan tampilan sing gampang
  • Merek MIXVAL adhedhasar ing Los Angeles, CA, AS
  • Kalebu garansi pabrikan winates 3 taun

    Specifications Technical:     

    - Ukuran: 13.8" x 13.4" x 12.9"

    - Bobot Net: 18 Pon   
        
    -Mode Kacepetan Ngitung: 800, 1000, 1200 tagihan saben menit
               
    - Ukuran Tagihan sing Bisa Dihitung: Minimal 110 x 60 mm, Maksimum 185 x 90 mm, Ketebalan 0.08 ~ 0.12 mm     

    - Sistem Feed: Roller Friction System    
            
    - Kapasitas Hopper: 300 tagihan  
                
    - Kapasitas Stacker: 200 tagihan           
        
    - Sumber Daya: AC 100 ~ 240V + 10% 50/60 Hz     
              
    -Konsumsi Daya: 50W Maksimum 0.5A(100~240VAC)  
                     
    -Suhu: 32°F ~ 95°F (ing operasi)     
              
    - Antarmuka Terminal PC: (RS-232C)     

    -Antarmuka: Antarmuka Printer (RS-232C) utawa Antarmuka USB2.0/3.0
                

    - Gampang mbusak senggol lan ngresiki sensor

    - Loro sensor CIS kacepetan dhuwur 200dpi

    4.9 /5

    Diwilang saka 290 review klien.

    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    Urut Urut:
    ×