Skip isi
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan

Hitachi

  • Hitachi iH-110 Dual Pocket Mixed Money Counter lan Sorter

    $ 2,449.00

    Hitachi iH-110 Currency Sorter minangka penghitung dhuwit sing cerdas lan dipercaya, sing nggunakake teknologi pangolahan gambar kanggo ngenali tagihan lan ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 2,449.00
  • Hitachi iH-210 Three Pocket Mixed Money Counter lan Sorter

    $ 5,799.00

    Mata uang sing kasedhiya: Nganti 32 Deteksi Palsu: Dual full-color CIS, Full Line MG, IR, UV (refleksi lan transmisi), & Ta...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 5,799.00
  • Hitachi iSorter (ST-350) Four Pocket Fitness Mixed Money Counter lan Sorter

    $ 7,499.00

    ST-350 minangka penyortir fitness multi-mata uang praktis lan counter dhuwit sing dirancang kanggo penak pangguna. ST-350 dioptimalake kanggo perfo dhuwur ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 7,499.00