Skip isi
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan

Ribao

  • Ribao BC-40 Single Pocket Mixed Money Counter

    $ 579.00

    BC-40 minangka solusi anyar sing paling larang lan larang regane kanggo ngetung lan ndeteksi nilai. Iku solusi sampurna kanggo pelanggan ritel lan bank fr ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 579.00
  • Ribao CS-600B Coin Counter lan Sorter

    $ 1,099.00

    CS-600B minangka mesin ngurutake lan ngitung duwit receh tugas abot. Bisa ngetung lan ngurutake nganti 600coins / min, ngitung Qty lan Jumlah ing sam...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 1,099.00
  • Ribao BC-55 Single Pocket Mixed Money Counter

    $ 799.00

    RIBAO BC-55 minangka diskriminator dhuwit multi-mata uang sing paling cerdas lan dipercaya sing nggunakake rong CIS lan mlaku ing sistem Linux. Iki ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 799.00
  • Ribao CS-610S Coin Counter lan Sorter

    $ 1,899.00

    Disetujui dening ECB, RIBAO CS-610S+PRO minangka mesin ngetung lan ngurutake koin sing bisa ngurutake nganti 6 denominasi lan bakal nolak dhuwit recehan manca, co ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 1,899.00
  • Ribao CS-211S Coin Counter lan Sorter

    $ 1,449.00

    RIBAO CS-211S minangka mesin ngitung duwit receh kualitas dhuwur sing nggunakake prinsip rel. Iku ndeteksi lan ngurutake palsu, dhuwit recehan asing/t...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 1,449.00
  • Ribao HCS-3500AH Coin Counter

    $ 999.00

    HCS-3500AH minangka mesin ngitung duwit receh tugas abot lan kacepetan dhuwur kanthi hopper bermotor. Dibandhingake karo HCS-3300, kacepetan luwih cepet, hopper luwih gedhe ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 999.00
  • Ribao HCS-3300 Coin Counter

    $ 539.00

    HCS-3300 minangka mesin ngitung duwit receh kanthi tugas abot lan kacepetan dhuwur, cocok kanggo dhuwit recehan lan token ing saindenging jagad. Iki digunakake kanthi wiyar ing bank, supermark ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 539.00
  • Ribao BCS-160 Dual Pocket Mixed Money Counter

    $ 1,299.00

    Model BCS-160 minangka diskriminator lan sorter dhuwit kertas non-stop 1 + 1 sing biaya efektif, dipercaya, lan tugas abot. Iku dilengkapi karo ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 1,299.00
  • Ribao BC-35 Dhuwit Counter

    $ 269.00

    BC-35 minangka counter dhuwit kertas paling anyar sing dikembangake adhedhasar struktur BC-55. Iki minangka potongan tugas abot lan mesin ngitung jumlah kanthi scree LCD ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 269.00