Skip isi
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan

Cassida

  • sale

    Cassida Tiger UV / MG Money Counter

    Rega asli $ 270.00
    Saiki rega $ 204.99

    Kinerja Kuat ing Desain Cerdas Cassida Tiger nyedhiyakake kinerja lan fitur kelas komersial kanthi desain sing ramping lan kompak. Baja...

    Ndeleng rincian lengkap
    Rega asli $ 270.00
    Saiki rega $ 204.99
    sale
  • sale

    Cassida 6600 UV Dhuwit Counter

    Rega asli $ 360.00
    Saiki rega $ 309.00

      20 Ulasan

    Cassida 6600 minangka counter mata uang profesional sing dirancang kanggo ngatasi macem-macem proyek ngitung. Cepet, akurat, lan dilengkapi karo macem-macem ...

    Ndeleng rincian lengkap
    Rega asli $ 360.00
    Saiki rega $ 309.00
    sale
  • Cassida C100 Coin Counter lan Sorter

    $ 248.00

      2 Ulasan

    Cassida C100 Coin Counter gampang banget kanggo operate. Mung isi hopper kang bisa njupuk nganti 1500 dhuwit recehan, lan supaya mesin ngurutake lan count ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 248.00
  • Cassida C200 Coin Counter, Sorter lan Roller

    $ 249.00

      29 Ulasan

    Paling laris #1 ing Penghitung Koin lan Sorter Solusi Lengkap kanggo Ngitung Koin: Cassida C200 minangka solusi kabeh-ing-siji kanggo penanganan koin apa wae ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 249.00
  • Cassida C500 Coin Counter lan Sorter

    $ 619.00

      14 Ulasan

    Penjual Paling Apik #3 ing Counters Coin lan Sorters Coin Counting: Cassida C500 nggabungake fitur sing paling dituntut ing counter koin dadi siji sing angel, c...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 619.00
  • Cassida C850 Coin Counter lan Sorter

    $ 904.99

    C850 nawakake kinerja nyata ing counter tugas abot Cassida C850 nggawe cepet pangolahan koin utawa token, menehi pilihan kanggo co...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 904.99
  • Cassida C500 / C850 Quarter Tube

    $ 29.00

    Cepet lan gampang mbungkus dhuwit recehan nganggo tabung aksesori iki. Dirancang kanggo nggunakake Cassida C500 lan C850 Coin Counter lan Sorters. Kasedhiya kanggo pe...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 29.00
  • Cassida C500 / C850 Dollar Tube

    $ 29.00

    Cepet lan gampang mbungkus dhuwit recehan nganggo tabung aksesori iki. Dirancang kanggo nggunakake Cassida C500 lan C850 Coin Counter lan Sorters. Kasedhiya kanggo pe...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 29.00
  • Cassida C500 / C850 Penny Tube

    $ 29.00

    Cepet lan gampang mbungkus dhuwit recehan nganggo tabung aksesori iki. Dirancang kanggo nggunakake Cassida C500 lan C850 Coin Counter lan Sorters. Kasedhiya kanggo pe...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 29.00
  • Cassida C500/C850 Nikel Tube

    $ 29.00

    Cepet lan gampang mbungkus dhuwit recehan nganggo tabung aksesori iki. Dirancang kanggo nggunakake Cassida C500 lan C850 Coin Counter lan Sorters. Kasedhiya kanggo pe...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 29.00
  • Cassida C500 / C850 Dime Tube

    $ 29.00

    Cepet lan gampang mbungkus dhuwit recehan nganggo tabung aksesori iki. Dirancang kanggo nggunakake Cassida C500 lan C850 Coin Counter lan Sorters. Kasedhiya kanggo pe...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 29.00
  • Cassida InstaCheck Detektor Tagihan Palsu

    $ 159.00

    Lembar Produk Manual pangguna Otentikasi mata uang sing gampang lan cepet. Cassida InstaCheck langsung nuduhake apa dhuwit sing wis dijupuk...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 159.00
  • Tagihan Palsu lan Detektor Kartu Cassida Omni-ID

    $ 259.00

    Lembar Produk Lembar Produk Pandhuan Referensi Lisensi Pengemudi UVVerifikasi Gampang LULUS/GAGAL Cukup kirim tagihan lan PASS ijo utawa GAGAL abang bakal...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 259.00
  • Detektor Tagihan Palsu Cassida Quattro

    $ 235.00

    Paling gampang digunakake lan kuat uga! Cassida Quattro minangka detektor palsu otomatis paling apik ing donya lan uga paling gampang digunakake. Lebokake ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 235.00
  • Cassida TillTally Skala Ngitung Dhuwit

    $ 489.00

      6 Ulasan

    Ngetung laci sing kebak awis ora nate cepet utawa segampang iki. Cassida TillTally Counting Scale ngitung dhuwit recehan sing digulung, digulung ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 489.00
  • Cassida Universal Thermal Receipt Printer

    $ 249.00

    Cepet lan gampang nyetak cathetan kegiatan penanganan mata uang nganggo Printer Penanganan Awis Universal. Ukuran cilik lan daya baterei ngidini ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 249.00
  • Cassida CleanPro Cleaning Swabs Box isi 15

    $ 29.00

    Cassida CleanPro Cleaning Swab (15 Pack) dikemas kanthi individu lan duwe tip busa sing wis jenuh karo alkohol. Iki lint-...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 29.00
  • Cassida CleanPro Kit Perawatan Lengkap kanggo Counter Dhuwit

    $ 59.00

    Cassida CleanPro Complete Care Kit nyedhiyakake kabeh alat sing dibutuhake kanggo njaga kinerja paling dhuwur ing counter mata uang sampeyan. Iku kalebu: Ca...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 59.00
  • Cassida CleanBill Cleaning Cards Box isi 10

    $ 29.00

    Wafel reresik sing digedhekake ngidini reresik sing luwih jero lan luwih jero dibandhingake karo kertu reresik konvensional. Wafel pembersih nggawe spring ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 29.00
  • Cassida Dust Cover kanggo Money Counter

    $ 29.00

    Nglindhungi counter mata uang kanggo operasi terus maneh karo Cassida Dust Cover. Tutup sing kuat iki dirancang kanggo digunakake karo Cassida Bill C...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 29.00
  • Cassida CleanPro Air Duster 6 Pack

    $ 49.00

    Cassida Clean Pro Air Duster (6 Pack) kanthi aman lan efektif tekan area sing angel diresiki ing njero mata uang utawa koin. Kanthi pow...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 49.00
  • sale

    Cassida Tiger UV Dhuwit Counter

    Rega asli $ 230.00
    Saiki rega $ 189.00

    Kinerja Kuat ing Desain Cerdas Cassida Tiger nyedhiyakake kinerja lan fitur kelas komersial kanthi desain sing ramping lan kompak. Baja...

    Ndeleng rincian lengkap
    Rega asli $ 230.00
    Saiki rega $ 189.00
    sale
  • sale

    Cassida 6600 UV / MG Money Counter

    Rega asli $ 440.00
    Saiki rega $ 349.00

    Cassida 6600 minangka counter mata uang profesional sing dirancang kanggo ngatasi macem-macem proyek ngitung. Cepet, akurat, lan dilengkapi karo macem-macem ...

    Ndeleng rincian lengkap
    Rega asli $ 440.00
    Saiki rega $ 349.00
    sale
  • sale

    Cassida 5520 UV Dhuwit Counter

    Rega asli $ 288.00
    Saiki rega $ 219.00

    Ngitung dhuwit canggih digabungake karo deteksi palsu kanggo solusi pangolahan awis kabeh-ing-siji! Ngetung nganti 1,300 tagihan saben menit kanggo nggawe ...

    Ndeleng rincian lengkap
    Rega asli $ 288.00
    Saiki rega $ 219.00
    sale
  • sale

    Cassida 5520 UV / MG Money Counter

    Rega asli $ 300.00
    Saiki rega $ 244.99

    Ngitung dhuwit canggih digabungake karo deteksi palsu kanggo solusi pangolahan awis kabeh-ing-siji! Ngetung nganti 1,300 tagihan saben menit kanggo nggawe ...

    Ndeleng rincian lengkap
    Rega asli $ 300.00
    Saiki rega $ 244.99
    sale
  • sale

    Cassida Advantec75 Heavy Duty Bill Counter

    Rega asli $ 599.00
    Saiki rega $ 449.00

    Kacepetan sing bisa dipilih 800, 1,000, 1,200 utawa 1,500 tagihan saben menit cocog kanggo awis ing negara apa wae. Kacepetan sing luwih alon ngidini tagihan sing wis usang ...

    Ndeleng rincian lengkap
    Rega asli $ 599.00
    Saiki rega $ 449.00
    sale
  • sale

    Cassida Advantec75 UV Heavy Duty Bill Counter

    Rega asli $ 699.00
    Saiki rega $ 499.00

    Kacepetan sing bisa dipilih 800, 1,000, 1,200 utawa 1,500 tagihan saben menit cocog kanggo awis ing negara apa wae. Kacepetan sing luwih alon ngidini tagihan sing wis usang ...

    Ndeleng rincian lengkap
    Rega asli $ 699.00
    Saiki rega $ 499.00
    sale
  • sale

    Cassida Advantec75 UV/MG Heavy Duty Bill Counter

    Rega asli $ 799.00
    Saiki rega $ 549.00

    Kacepetan sing bisa dipilih 800, 1,000, 1,200 utawa 1,500 tagihan saben menit cocog kanggo awis ing negara apa wae. Kacepetan sing luwih alon ngidini tagihan sing wis usang ...

    Ndeleng rincian lengkap
    Rega asli $ 799.00
    Saiki rega $ 549.00
    sale
  • Cassida 7750R Mixed Denomination Money Counter

    $ 749.00

    Fitur Waca Tagihan miturut Denominasi: Cocog kanggo ngetung tumpukan tagihan campuran lan nyedhiyakake total nilai moneter uga jumlah bi...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 749.00