Skip isi
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan

Ribao BC-40 Single Pocket Mixed Money Counter

$ 579.00
SKU SM-40

BC-40 minangka solusi sing paling larang regane sing dikembangake kanggo ngitung lan deteksi. Iki minangka solusi sing sampurna kanggo pelanggan ritel lan meja ngarep bank.

Kompak
Iku hotspot lan njupuk munggah kurang papan kanggo kasir.

Ngitung Akurat
Kinerja sing apik banget ngetung cathetan anyar lan rusak.

TFT layar
A 3.5 inch TFT layar tutul ngidini kanggo visibilitas luwih.

Kemampuan multi-mata uang
Mendukung 4 mata uang USD+EURO+GBP+LOKAL

Deteksi Palsu sing Bisa Dipercaya
CIS tunggal nyedhiyakake gambar R\B\G\IR kanggo deteksi. Bisa ndeteksi cathetan kanthi UV, MG, MT, IR, CIS

Antarmuka sing Ramah Panganggo
Menu lan antarmuka sing gampang dingerteni nggawe operasi luwih lancar, antarmuka sing disesuaikan nawakake luwih akeh pilihan miturut pilihan.

Nganyari Piranti Lunak
Piranti lunak bisa dianyari liwat USB memory stick, antarmuka PC utawa online.

Jam Aman lan Reresik Sensor
Gampang mbukak dalan saka sisih mburi kanggo mbusak cathetan macet lan ngresiki sensor.

specifications

  • Kapasitas hopper 600 pcs
  • Kapasitas Stacker 200pcs
  • Dhukungan Mata Uang Kapasitas 4 mata uang
  • Tampilan Warna TFT-LCD (3.5 inci), Layar Tutul
  • Cocog Wigati Ukuran Length: 100mm ~ 175mm
  • Jembar: 50mm ~ 90mm
  • Cocog Wigati Kekandelan 0.05mm ~ 0.12mm
  • Kacepetan (pcs / min) 800,1000,1200 (mode SDC & MIX)
  • 1500 (mode CNT)
  • Mode ngetung Piece counting (CNT)
  • Nilai counting (SDC, MIX)
  • Pangenalan otomatis
  • Multi-currency campuran pancacahan
  • Batch (5-200)
  • Akumulasi
  • Konektivitas USB kanggo koleksi data lan upgrade piranti lunak
  • RS232 kanggo komunikasi PC
  • RJ 12 kanggo tampilan njaba
  • Deteksi Palsu Deteksi Ultraviolet (UV)
  • Deteksi magnetik (MG)
  • Deteksi benang logam (MT)
  • Deteksi gambar infra merah (IR)
  • Deteksi gambar CIS (sisih siji)
  • Sumber Daya AC 220V 50Hz ± 10%
  • AC 110V 60Hz ± 10%
  • Pengepakan Rincian
  • Ukuran Mesin (WxDxH) 287(H)x240(W)x232(D)mm
  • Bobot Bersih 5.9kg
  • Transportasi Packing 2 unit/karton
  • Ukuran Karton Angkutan 380(H)x650(W)x350(D)mm
  • Bobot kotor / karton 16kg