Skip isi
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan

Kolibri Domino Single Pocket Mixed Money Counter

  6 Ulasan
sale
Rega asli $ 799.00
Saiki rega $ 649.00
SKU B-Domino

Ngitung tagihan:


-Solusi sing siap eceran kanggo ngetung lan ngurutake awis sing digawe bisnis sampeyan, Kolibri Domino™ bakal mesthekake jumlah awis sampeyan bener nalika nambah produktivitas. Ora kaya counter dhuwit, Domino ™ bisa maca awis lan kanthi otomatis nemtokake denominasi apa ($1, $2, $5, $10, $20, $50 lan $100 tagihan). Ngitung tumpukan campuran tagihan kanthi total nilai moneter sing ditampilake kanthi jelas kanggo nyepetake tutup. Priksa manawa saben tumpukan denominasi sing sampeyan duwe ora duwe tagihan sing salah - ora ana sing kaget $20 ing tumpukan $5! Lan urutake tumpukan denominasi campuran menyang denominasi individu.

Deteksi Palsu:

- Domino ™ uga kanthi otomatis mindai tagihan nganggo sensor ultraviolet lan magnetik kanggo mesthekake yen dhuwit sing diklumpukake asli. Nalika sistem inframerah majeng njamin tagihan liwat lengkap lan individu kanggo count akurat saben wektu. Kapan wae Domino ™ ndeteksi tagihan sing ora kudu dilalekake, denominasi sing salah utawa sing dicurigai palsu, bakal langsung mandheg ngetung lan menehi tandha manawa bedo kasebut.

fitur:

  • Kolibri Domino kanthi otomatis maca, kanthi kacepetan 1,200 tagihan saben menit, tumpukan campuran tagihan, ngurutake miturut denominasi, lan menehi nilai total sing diitung - ora kaya counter tagihan liyane sing ora bisa ndeteksi denominasi lan nilai. Desain sing dipikirake kanthi tliti lan bagean sing dibangun kanthi kualitas prima nyedhiyakake count sing efisien lan lancar kanggo kabeh jinis tagihan anyar lan lungse.
  • Multiple mode lan fungsi kanggo kabeh bisnis 'kabutuhan ngetang dhuwit: Mix, Urut, VSort, Auto / Manual, Tambah, kumpulan, Tambah lan kumpulan. Kabeh fitur iki kanggo menehi katentreman atine kanggo menakake proses pancacahan awis rumit lan wektu-akeh nalika akurasi kasedhiya.
  • Ndhukung kabeh mata uang Amerika Utara USD, CAD, MXN. Dirancang lan direkayasa ing AS kanthi Keahlian Kolibri ing peralatan penanganan awis.
  • Kolibri Domino minangka mesin kelas profesional sing nglindhungi bisnis saka pemalsuan. Kanthi akurasi 100% kanthi tliti mindai cathetan kanggo keasliane, nyedhiyakake keamanan maksimal nggunakake 2CIS, ultraviolet, infra merah, magnetik, sensor uga setengah, deteksi tagihan pindho chain lan pangenalan nomer seri.
  • Antarmuka sing dirancang kanggo pandhu arah optimal kanthi tampilan TFT gedhe sing nyedhiyakake laporan ing layar sing rinci sing bisa dicithak lan disimpen kanggo rekaman (printer ora kalebu). Laporan data kanthi total count, total nolak lan total jams uga kasedhiya ing Kolibri Domino.

5 /5

Diwilang saka 6 review klien.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urut Urut:
×