Skip isi
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan

CCM-1000 Single Pocket Mixed Money Counter

  32 Ulasan
sale
Rega asli $ 699.00
Saiki rega $ 649.00
SKU CCM-1000
  • Ngitung Denominasi Tagihan Dolar AS Campuran - Paling counters dhuwit ing pasar dina count mung siji denomination ing wektu. Tuku CCM-1000, tumpukan kabeh tagihan campuran bebarengan lan entuk nilai dolar total. Mesin kasebut nduweni pangenalan denominasi otomatis lan uga menehi laporan lengkap kabeh denominasi lan tagihan sing dipasang.
  • Deteksi Palsu - Papat wangun deteksi palsu kalebu Ultraviolet, Infrared, Magnetik lan CIS. Mungkasi tagihan palsu kanthi nggunakake teknologi paling anyar sing kuat. Mesin dilengkapi sistem CIS siji.
  • Fungsi Batch - Tansah awis diatur kanthi nggunakake fungsi kumpulan.
  • Ngitung Tagihan Kacepetan Tinggi - Nggunakke kapasitas 300 Bill hopper lan kacepetan pancacahan 1200 tagihan saben menit, mesin iki siyap kanggo njupuk ing kabutuhan awis pancacahan paling bisnis.
  • Mata uang sing Didhukung - Dolar AS, Peso Meksiko, Dolar Kanada. Mesin kanthi otomatis ndeteksi mata uang sing dipasang. Ora perlu ngganti mode. Hubungi kita yen sampeyan mbutuhake mata uang donya liyane lan kita bisa program kanthi manual.
  • Garansi Setaun - Didhukung dening garansi setahun kalebu bagean lan tenaga kerja sing dilayani dening CashCounterMachines.com.
  • 100% Dijamin Kepuasan - Kita bakal nggawe manawa sampeyan wareg karo tuku kanthi menehi jaminan dhuwit bali 30 dina.
  • Ora Pajak Penjualan ing njaba California - Mung negara kita ngumpulake tax ing California.
  • Pengiriman Gratis - Njupuk kauntungan saka UPS free shipping lemah ing checkout.
  • Brand New

4.6 /5

Diwilang saka 32 review klien.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Urut Urut:
×