Skip isi
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan

Cassida 7750R Mixed Denomination Money Counter

$ 749.00
SKU
fitur
  • Waca Tagihan miturut Denominasi: Cocog kanggo ngetung tumpukan tagihan sing dicampur lan nyedhiyakake jumlah dhuwit lan jumlah tagihan sing diitung.
  • Ngirit Wektu: Ngetung nganti 1,000 tagihan campuran saben menit nalika kanthi otomatis ngenali denominasi lan nglacak jumlah lan regane tagihan.
  • Pelaporan ing Layar: Tampilan LCD sing bisa diatur kanthi antarmuka sing ramah pangguna sing trep lan laporan rinci ing layar sing nuduhake pemecahan count miturut denominasi.
  • Deteksi Palsu Lanjut: Nglindhungi bisnis sampeyan saka pemalsuan nggunakake teknologi detektor palsu UV, MG, IR lan pangenalan gambar sing unggul ing industri.
  • Bisa dipasangake karo Printer Termal Penanganan Kas Universal kanggo nyithak panrimo sing rinci babagan dhuwit sing diitung. (didol dhewe).

7750R minangka counter dhuwit denominasi campuran lan maca nilai, lan solusi sing paling apik sing sampeyan butuhake nalika nangani akeh tagihan lan wektu sithik. Dirancang kanthi kapasitas hopper lan stacker 200 tagihan (uncirculated), mesin serbaguna iki bakal ngetung pirang-pirang denominasi kanthi akurasi sing bisa dipercaya lan kacepetan tetep nganti 1,000 tagihan saben menit.

Dilengkapi 3 mode operasional (Mix, Sort, and Count) lan fitur tambahan (ADD, Batch, lan ADD+Batch) kanggo mbantu nyepetake operasi penanganan awis, 7750R njaga akurasi lan efisiensi tanpa ngorbanake keamanan.

7750R paling apik nuduhake kemampuan sing kuat nalika nggunakake 'Mode Campuran' lan 'Tambah Fitur' bebarengan kanggo ngetung awis, nyedhiyakake total nilai moneter, lan uga nyedhiyakake laporan rinci sing dipérang miturut denominasi. Masangake 7750R karo Printer Universal Cassida (didol kanthi kapisah) uga bakal gampang nyimpen laporan rinci babagan sesi pancacahan kanggo cathetan pribadi utawa nalika nggawe simpenan bank.

Nggunakake deteksi palsu canggih (ultraviolet 'UV', magnetik 'MG', inframerah 'IR', lan kontak sensor gambar 'CIS'), 7750R cepet, akurat, lan gampang kanggo operate ngirit wektu lan dhuwit, nalika tetep dipercaya lan aman.