Skip isi
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan
Gratis Ongkos Kirim Kabeh Pesenan

Jam Wektu

  • Ikon Wektu SP-250 Elektronik Wektu lan Tanggal Stamp

    $ 179.00

      4 Ulasan

    Garansi 1 Taun Klebu! Stempel Wektu & Tanggal Elektronik SP-250 Kanthi kemampuan kanggo cap tanggal, wektu lan menit, nambah komentar sing disesuaikan - lan ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 179.00
  • Sold metu

    Ikon Wektu TotalPass P400 Card Jarak Employee Jam Wektu

    $ 299.00

      4 Ulasan

    Jam Wektu Otomatis sing Terjangkau Sing Ngrampungake Punch sing Kuat Dirancang lan gampang digunakake, TotalPass P400 luwih saka mung karyawan ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 299.00
    Sold metu
  • Sold metu

    Ikon Wektu TotalPass P600 Card Jarak Employee Jam Wektu

    $ 389.00

      6 Ulasan

    Asisten Payroll Luwih Kuat Dibangun kanggo Mobilitas. Aman kanggo Bisnis. TotalPass P600 bakal ngowahi cara kerja sampeyan. Prox kita sing paling kuat ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 389.00
    Sold metu
  • Ikon Wektu TotalPass Biometric Fingerprint Jam Wektu Karyawan

    $ 489.00

      2 Ulasan

    100% Verifikasi Identitas Karyawan mungkasi kilat "buddy-punching", jam wektu TotalPass Biometric menehi sampeyan 100% identitas ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 489.00
  • Ikon Wektu TotalPass P400 Paket Lisensi Entri Web Punch 5

    $ 99.00

    Ngidini karyawan kanggo doyo IN / OUT nggunakake browser Web - saka PC, Mac, telpon utawa Tablet. Verifikasi GPS nggunakake telpon pinter utawa piranti tablet ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 99.00
  • Ikon Wektu TotalPass P400 Email Productivity Pack Upgrade

    $ 99.00

    Paket Produktivitas Email nganyarke TotalPass P400 lan SB-100 PRO kanthi fungsi tambah. Gawe tandha Email kanggo: (Kalebu ing Adv...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 99.00
  • Lambang Wektu TotalPass P400 Custom Employee ID PIN

    $ 29.00

    Nganyarke PIN ID Karyawan Kustom ngidini sampeyan: Nemtokake PIN khusus (3-9 digit) menyang ID gaji karyawan Nambah nganti 3 pesen khusus ing jam...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 29.00
  • Ikon Wektu TotalPass P400 Benefits Tracking Pack Upgrade

    $ 99.00

    Paket Pelacakan Manfaat nambahake TotalPass P400 lan SB-100 PRO kanthi fungsionalitas sing tambah. Kustomisasi Aturan & Setelan kanggo: Revisi ...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 99.00
  • Ikon Wektu TotalPass P400 Advanced Pack Upgrade

    $ 149.00

    Advanced Pack nganyarke TotalPass P400 lan SB-100 PRO menyang kabeh fungsi piranti lunak basis TotalPass Proximity Small Business Premi...

    Ndeleng rincian lengkap
    $ 149.00
  • Ikon Wektu SP-250 Pita Tinta Ganti Paket 2

    $ 29.00

    Pita tinta pengganti untuk SP-250 Jam Waktu Elektronik Hitam Pita tinta pengganti Paket 2

    $ 29.00
  • Ikon Time CT-900 Top Loading Timecards Pack 200

    $ 29.00

    Kartu wektu kanggo Icon CT-900 jam wektu komputerisasi 2 paket 100 kartu 200 total kertu wektu

    $ 29.00
  • Ikon Time CT-900 Top Loading Timecards Pack 1000

    $ 69.00

    Kartu wektu kanggo Ikon CT-900 jam wektu komputerisasi 10 bungkus 100 kartu (total 1,000) Saben paket cacahe 1-100

    $ 69.00
  • Paket Lencana Jarak Ikon 25

    $ 59.00

    Lencana jarak kanggo TotalPass Biometric, TotalPass Proximity, RTC-1000, SB-100 PRO total 25 lencana

    $ 59.00
  • Paket Lencana Jarak Ikon 10

    $ 39.00

    Lencana jarak kanggo TotalPass P400, TotalPass Biometric, TotalPass Proximity, RTC-1000, SB-100 PRO total 10 lencana

    $ 39.00